Om os

Hvem er Multiliving care

Vores vision er at sætte borgeren i centrum og udvikle løsninger, der sætter frihed, værdighed, mobilitet og selvstændighed i højsædet. 

Vi vil være det sikre, æstetiske og naturlige valg til bevægelseshæmmede borgere, der ønsker større  mobilitet, selvhjulpenhed, selvstændighed og værdighed, gennem aktivt handling og livsførelse.

Vores historie

Sådan startede det

Det hele startede lidt tragisk.
Troels, der gennem hele sit liv havde arbejdet med at udvikle og bygge transport- og forflytningsanlæg, mødte sin gamle ven, der havde haft en hjerneblødning.
Vennen var stærkt bevægelseshæmmet og havde brug for hjælpemidler til at få dagligdagen til at fungere.
Stor var Troels forundring over, hvilket design og hvilket udgangspunkt de tilbudte hjælpemidler udstrålede.
Inden længe lignede vennens hjem mere en hospitalsstue end et hjem.
Det må kunne gøres bedre besluttede Troels og med en blanding af indignation, stædighed og opfindsomhed udviklede Troels en række hjælpemidler, der tager afsæt i det enkelte individ som centrum, og de tilbudte hjælpemidler så tæt på det design, vi er vant til fra vores dagligdag og hjem.
Ideén til MultiLiving Chair var fostret og et par lokale venner var med på idéen og støttede Troels.

I 2018 kom Jan til, og var med til at sætte fokus på afsætningen af stolen, der indtil nu kun var bygget i en simpel prototype og ikke solgt til nogen.
Med erfaring fra afsætning, sundhedsområdet (bl.a. via konen Pia, der er fysioterapeut) samt de digitale muligheder bidrog Jan til at vi fik udviklet vores egen styrings- og kommunikationsenhed, samt en række funktioner, der støtter op om stolens funktionsområder.
I sommeren 2019 indgik vi en aftale med Aarhus Kommune om en afprøvning af stolen i såvel private hjem som på et plejehjem i kommunen.
September 2019 blev stolen lanceret på den internationale konference AAL-forum, der afholdes i Aarhus.r med sliske og motorer og også disse lanceres på konferencen.

September 2020 blev VTU afprøvningsprojektet med Aarhus Kommune afsluttet og vi er mange erfaringer rigere, så stolen nu er klar til endelig udvikling og produktion.

Vores team

Troels

Troels er idémand og ansvarlig for vores udviklingsafdeling. Troels har mange (rigtig mange) års erfaring fra industriel produktion af transportbånd og forflytningsløsninger.
Troels er udstyret med en utrolig vedholdenhed (nogle ville kalde det stædighed), der gør, at ingen opgave er uløselige og må bare skal klø på, så viser løsningerne sig.
Hos Troels står idéerne i kø.

Jan

Jan er den organisatoriske og afsætningsfokuserede.
Det er kun en god idé, hvis der er andre der vil købe den. Og vi skal sørge for, at fokusere på én enkelt god idé og få den på markedet.
Jan har mange års erfaring i virksomhedsdrift, ledelse, afsætning og digitalisering, der alle bringes i anvendelse i virksomheden.

Pia

Pia er vores faglige og kliniske forankringspunkt. Pia er uddannet fysioterapeut og forflytningsekspert og har arbejdet i mange år i Aarhus Kommune bl.a. som underviser af medarbejdere i forflytningsteknikker.
Pia vejleder i såvel udvikling af vores løsninger som i anvendelsen og brugeruddannelsen.

Udtalelser

HVad siger andre

Samarbejdspartnere

Vores fantastiske samarbejdspartnere

Bunker43

Bunker43 udvikler vores styringsenhed og kommunikations- og datacenter. Virksomheden har flere års erfaring med både hardware og softwareudvikling af velfærdsteknologiske løsninger.

https://bunker43.dk

Balderus møbelpolstring

Balderus Møbelpolstring har mange års erfaring med møbler. Men også med at udvikle nye løsninger, også indenfor special-møbler og møbler / sæder.

Balderus Møbelpolstring

Nordic-C

Nordi-C har mange års erfaing med produktion og levering af seniorstole. Nordic-C leverer blandt andet Sorø-stolen, senior stolens Weber-grill.
 

Aarhus Kommune

MLC har indledt et samarbejde med Aarhus Kommune Center for Frihedsteknologi om afprøvning af vores koncept i private hjem og plejehjem.

Resultatet vil blive en Business Case for Aarhus kommune omkring hvilke fordele og besparelsespotentialer, der vil være ved MLCs løsning. Resultatet forventes færdigt medio 2020.

Arhus kommune

Body Mind

Body Mind assisterer bade I udvikling og uddannelse. Pia er uddannet fysioterapeut og forflytningsekspert og har arbejdet i mange år i Aarhus Kommune bl.a. som underviser af SoSu medarbejdere i forflytningsteknikker.

BodyMind

VOKA

VOKA er en mere end 100 år gammel virksomhed, der altid har haft fokus på kvalitet og udvikling af løsninger indenfor smede- og værktøjsproduktion. VOKA har assisteret i udviklingen af ramme og understel, ligesom komponenterne efterfølgende leveres af VOKA.

VOKA Industri

BEK Scooter

BEK scooter har udviklet el-scootere i mere end 35 år og er Danmarks mest erfarne inden for feltet. Derfor var det naturligt for os at indlede et samarbejde med dem.

BEK Scooter

Amigo Trailer

Amigo Trailer producerer og leverer special trailere til udstyrs- og bagagetransport.

Amigo

Scroll til toppen